Bloginformáció

 
Fontos tudnivalók a blog használatáról! Köszönöm, hogy elolvasod.


A blogban megírt bejegyzések a szerző gondolatait tükrözik. A blogban megjelenő kommentek törlésre kerülnek, amennyiben azok nem illeszkednek a bejegyzés tartalmához, illetve obszcén, vagy trágár kifejezéseket tartalmaznak, valamint politikai irányultságra vonatkoznak. A blog nem kíván reklámértékkel fellépni semmilyen információ, tárgyak bemutatása, vagy egyéb jellemzők által, sem politikai befolyásolással.Ha fölmerült már benned is a kérdés, vajon miért nem látsz minden képet azoktól az oldalaktól, akiket követsz a közösségi oldalukon, meg kell találnunk rá a megoldást!

Tehetsz néhány lépést, hogy az 'A vidék itthon' közösségi (FB) oldalán megjelent képeket Te is biztosan lásd, és ne maradj le semmiről:

1.Gyakran -rendszeresen- ellátogatsz  az oldalra. Rá is kattintasz; így a rendszerességet követve a képek is megjelennek. ( Ahová ritkán mégy, vagy nem kattintaszt rá, előbb- utóbb nem is látható a hírfolyamban)
2.A blogon jobb oldalt láhatod, hogy rendszeres olvasók is lehetünk sok-sok nekünk tetsző oldalon, így az 'A vidék ithon' oldalán is.
3.Végül a Tetszik gomb alatt legördülő részben kijelölheted a 'rendszeres értesítések kérését'. Így értelemszerűen láthatóvá válnak a megosztott bejegyzések, képek.

Legalábbis remélem a legjobbakat.A bejegyzések nem helyettesítik a szakszerű tanácsadás igénybevételét.

 


 


 

Nincsenek megjegyzések: