2017. január 20., péntek

Ötletelés

A hideg időben nem mindig szeretünk kimozdulni. Az itthoni tartalmas időfelhasználást viszont mi mindig egy nagyobb időtartam, például egy hét, egy hónap, vagy éppen egy nap keretén belül találjuk ki. Ha már legalább két hete nem voltunk a kötelező körökön kívül, akkor mindig időszerű úgy tervezni, hogy legyen benne még valami...Iyenkor keresünk egy közeli -nagyon közeli -látnivalót, élményt.Nem nagy dolgokat...helyi érdekességeket, amit sosem nézünk meg, mert itt van előttünk, vagy éppen tízkilométerre.A hideg csak betegség esetén szólhat közbe.
Ha egyensúlyba kerültünk egymással:-) például ilyen helyeken, akkor már komolyan foglalkoztatnak az idei elképzelések, ötletek: mit tudok, mit akarok elvégezni. Mire leszek alkalmas? Lesz- e rá lehetőségem, és tehetőségem...Ilyen szó nem is létezik:-))
Egészen egyszerű dologgal indítottam...kacatok - de nem A KACATOK -kitessékelésével, rengeteg csomagolás eltávolításával, átalakításával, elfekvő üvegek, szép tartók újrafelhasználásával...egyszóval  gyakorlati "tértisztítással."

Szívesen megyek el ilyenkor egyedül nézelődni is, például ilyenkor egyedül jól meg nézem magamnak azt, amit eddig már vagy százszor láttam, de egyszer sem néztem meg. Egyedül jól esik bolyongani, közben azon gondolkodni, hogy hogyan ünnepeljünk meg közelgő eseményeket, hová lenne jó elutazni, vagy csak hétköznapi kérdéseken merengeni.Próbálok kreatívan is gondolkodni: szeretem ha jó áron jó dolgokat kapok, és látszólag össze nem illő dolgokat sikerül összehozni valamiképpen.


Folytatás következik...

Nincsenek megjegyzések: